Natursnokarna i Eslöv

Upplev naturen med ditt barn eller barnbarn. Att vara tillsammans i naturen, både vuxna och barn, är något alla borde få chansen att göra! Därför finns Natursnokarna, som är Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet. Vi har roligt, mår bra av att vara ute i naturen och så gör vi något meningsfullt tillsammans!

Vi undersöker de närmsta omgivningarna . Träden presenteras och vi försöker hitta djur eller spår av djur som kan bo i närheten. Tanken är att det ska bli minnesvärda och roliga eftermiddagar på en vacker plats.

Alla som är intresserade av att utforska närområdets flora och fauna är välkomna!

Träffar i höst

29 september Focus på djurens bajs

28 oktober Kollar på trädens bark

Inställt 24 november

Samling mitt i Onsjöparken och vi rör oss i närområdet till relevant biotop. Från 12.30  i ca en timma! ”Natursnokarna stannar hemma vid opassande väder”.

Våren 2019

Söndagar 12:30-13:30.

31 mars Vårblommor

28 april Fågelsång

Plats: Onsjöparken i Eslöv

Medtag gärna fika!

Anmälan, som är frivillig, till Tina Wueggertz, e-post: tcih68@hotmail.com

Upplysningar Tina tel. 072 3218490

Välkomna!

Du kan också läsa mer om ”Natursnokarna” på Naturskyddsföreningens hemsida.