Natursnokarna i Eslöv

Upplev naturen med ditt barn eller barnbarn. Att vara tillsammans i naturen, både vuxna och barn, är något alla borde få chansen att göra! Därför finns Natursnokarna, som är Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet. Vi har roligt, mår bra av att vara ute i naturen och så gör vi något meningsfullt tillsammans!

Natursnokarna kommer till Eslöv

Naturskyddsföreningen har en barnverksamhet som kallas ”Natursnokarna”. Nu kommer dessa till Eslöv!

Vi undersöker de närmsta omgivningarna . Träden presenteras och vi försöker hitta djur eller spår av djur som kan bo i närheten. Tanken är att det ska bli minnesvärda och roliga eftermiddagar på en vacker plats.

Nästa träff med Natursnokarna blir i Onsjöparken 30 juni kl. 12.30  (mitt i parken på bergets topp). Alla som är intresserade av att utforska närområdets flora och fauna är välkomna!

Träffar i augusti

Vidare fortsätter Natursnokeriet i augusti följande datum:

8 augusti med tema humlor

11 augusti med tema fjärilar

15 augusti med tema trollsländor

25 augusti med tema skalbaggar

Vi utgår alltid från berget i Onsjöparken och rör oss i närområdet till relevant biotop. Från 12.30  i ca en timma!

Plats: Onsjöparken i Eslöv

Medtag gärna fika!

Anmälan, som är frivillig, till Tina Wueggertz, e-post: tcih68@hotmail.com

Upplysningar Tina tel. 072 3218490

Välkomna!

Du kan också läsa mer om ”Natursnokarna” på Naturskyddsföreningens hemsida.