Natursnokarna i Eslöv

Upplev naturen med ditt barn eller barnbarn. Att vara tillsammans i naturen, både vuxna och barn, är något alla borde få chansen att göra! Därför finns Natursnokarna, som är Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet. Vi har roligt, mår bra av att vara ute i naturen och så gör vi något meningsfullt tillsammans!

Natursnokarna kommer till Eslöv

Naturskyddsföreningen har en barnverksamhet som kallas ”Natursnokarna”. Nu kommer dessa till Eslöv!

Den allra första träffen kommer att äga rum den 28 april kl 12.30 och vara till ca 14.30.

Vi träffas på toppen av berget i Onsjöparken i Eslöv.

Sedan planeras ytterligare 2 träffar i vår den 26 maj och 30 juni. Därefter uppehåll för att sedan träffas i augusti igen.

Vi undersöker de närmsta omgivningarna . Träden presenteras och vi försöker hitta djur eller spår av djur som kan bo i närheten. Tanken är att det ska bli en minnesvärd och rolig eftermiddag på en vacker plats.

Medtag gärna fika!

Anmälan, som är frivillig, till Tina Wueggertz, e-post: tcih68@hotmail.com

Upplysningar Tina tel. 072 3218490

Välkomna!

Du kan också läsa mer om ”Natursnokarna” på Naturskyddsföreningens hemsida.