Cykeldag på Stora Torg i Eslöv

Cykelinfo

Kontakt och information

Den 26 april 2014 arrangerade Naturskyddsföreningen tillsammans med Eslövs kommun och Thomassons cykel en cykelaktivitet på Stora Torg i Eslöv. Många besökare och härligt väder gjorde att det blev en stor succé. En hel del ville ha hjälp med att smörja kedjan och kolla lufttrycket. Vår tipslapp med olika cykelfrågor engagerade besökarna likaså de olika cykelkartorna som vi kunde erbjuda. Kommunen var så generös att man delade ut cykelhjälmar helt utan kostnad. Thomasson visade olika cyklar bl a elcykel och ny typ av cykelhjälm som utvecklats på Lunds universitet.

Harriet Johnsdotter 2014-8-10

Lufttryckskontroll

Kontroll av lufttrycket

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.