Superekologisk afton i glashus

Vid glashuset

Vid glashuset

En afton i slutet av september hjälpte naturskyddsföreningen Anna Tykesson att värma upp sitt superekologiska glashus utanför Öslöv. Anna har valt att uppföra ett helt nytt hus med tillhörande växthus utanpå, som en skyddande klimatskärm med medelhavsklimat. Närmare 30 personer trängdes bland exotiska frukter och grönsaker som förevisades av värdinnan. För en odlare som Anna är kretsloppstänkandet genom återföring av näringsämnen till odlingen en central del i konceptet med huset. Visningen avrundades med ett litet kafé i Annas rymliga vardagsrum.

Emil Åsegård

Interiör från glashuset

Interiör från glashuset

Växtligheten beundras av besökarna

Växtligheten beundras av besökarna

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.