Vildare trädgård

Vildare trädgård 

Tisdag 27 februari kl 19.00 Biblioteket Eslöv

Föreläsare Magnus Billqvist 

Föredrag med tips om hur du själv kan gynna den biologiska mångfalden i din närhet. 

Med enkla medel kan man göra sin trädgård, kolonilott eller balkong mer inbjudande för allehanda djur och växter. Under 1,5 års tid har Magnus Billqvist genomfört trädgårdsexperiment i Tjörnarp för att gynna biologisk mångfald. I kvällens föredrag berättar han hur han gått tillväga och ger tips på vad du själv kan göra för att öka mångfalden i din egen täppa.  

Välkomna 

Eftersits och enkel fika

 

Vildare trädgård – hur komma igång?

Kanske genom att vara med i en cirkel i hur man fixar/hanterar/anlägger en miljövänlig ekologisk trädgård att njuta av och där även den biologiska mångfalden ökar. Vi ser Magnus föreläsning som starten på en sådan cirkel eller grupp. Studieplaner finns färdiga. Cirkel- eller gruppledare kommer vi säkert att kunna få fram. Ev. kan en viss kostnad uppstå för deltagarna.

Anmäl ditt intresse på föreläsningen eller via mail till arne.olsson@naturokultur.se

 

 

 

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.